058-2138888
info@abomakelaars.nl
Facebook

U wilt een huis kopen of uw huidige huis verkopen?

Of het nou om het kopen of verkopen van een woning gaat, er komt heel wat bij kijken en daar helpen wij u graag bij! Wij nemen u bij de hand door het hele proces. Door onze persoonlijke benadering zijn we instaat een goede indruk van uw wensen te krijgen.

We kunnen op deze manier, samen met u, de haalbaarheid van de verschillende wensen bepalen. We zetten hiermee de basis neer voor onze samenwerking.

Bent u benieuwd naar onze persoonlijke aanpak? Maak dan een afspraak dan nemen we snel contact met u op.

Uw wensen staan centraal

Maak een afspraak voor een gesprek

De Werkwijze van ABO Makelaars Peter de Vries

Het verkoopproces

Tijdens het eerste persoonlijke gesprek, brengen we uw wensen in kaart. Daarna gaan we uw huis en de omgeving daarvan in kaart brengen. Ook zorgen we voor de benodigde documenten van de gemeente en van het Kadaster. Op basis van deze gegevens bepalen we samen de vraagprijs van uw woning.

Voordat het huis daadwerkelijk in de verkoop kan, gaan we de aanbiedingsteksten bespreken en natuurlijk moeten er aansprekende foto’s gemaakt worden. Om de woning nog aantrekkelijker te maken zijn er mogelijkheden om 360 graden foto’s en/of een video van je woning te laten maken. Daarna kan de woning gepubiceerd worden.

Uw huis moet er natuurlijk zo aantrekkelijk mogelijk bij bezichtigingen uitzien, daarom krijgt u van ons tips hoe u dit kan doen. Deze bezichtigingen doen we het liefst zonder de aanwezigheid van u als verkoper. Mocht u daar andere wensen over hebben is dit altijd bespreekbaar.

In het onderhandelingsproces wordt u te allen tijde op de hoogte gehouden van de vorderingen. Uw belang staat voorop! Mochten de onderhandelingen goed verlopen en de koop wordt gesloten, dan wordt er een voorlopig koopcontract opgesteld waarin de voorwaarden voor de definitieve koop worden opgenomen. Hierbij kunt u natuurlijk ook vertrouwen op de expertise van ABO Makelaars, wij zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld!

Wanneer aan alle gestelde voorwaarden wordt voldaan gaan we naar de notaris. De definitieve koop wordt daar gesloten…

Het woningaanbod van ABO Makelaars Peter de Vries