058-2138888
info@abomakelaars.nl
Facebook

U wilt uw huis in Leeuwarden verkopen?

ABO Makelaars Peter de Vries is gespecialiseerd in de verkoop van huizen in en rond Leeuwarden. Ons netwerk reikt verder dan het computersysteem van NVM-makelaars dat we natuurlijk ook inzetten. Wij weten precies wat er speelt in Leeuwarden en omgeving. Ons persoonlijke contact en het netwerk dat daaruit ontstaat, maakt ons dé huizenverkoper van Leeuwarden.

Wij nemen u bij de hand door het hele proces van het verkopen van uw huis. We brengen uw wensen voor de verkoop van uw woning in kaart en we zorgen ervoor dat u tijdens het hele proces op de hoogte wordt gehouden.

U neemt niet zomaar afscheid van uw oude woning. Vaak heeft u er een groot deel van uw leven gewoond, de emotie die daarbij gepaard gaat is vaak niet in geld uit te drukken. Daarom zorgt Peter de Vries ervoor dat er in overleg met u een goed verkoopplan wordt gemaakt, een plan dat bij u en uw wensen past.

Uw wensen staan centraal

Maak een afspraak voor een gesprek

Het verkoopproces

Tijdens het eerste persoonlijke gesprek, brengen we uw wensen in kaart. Daarna gaan we uw huis en de omgeving daarvan in kaart brengen. Ook zorgen we voor de benodigde documenten van de gemeente en van het Kadaster. Op basis van deze gegevens bepalen we samen de vraagprijs van uw woning.

Voordat het huis daadwerkelijk in de verkoop kan, gaan we de aanbiedingsteksten bespreken en natuurlijk moeten er aansprekende foto’s gemaakt worden. Om de woning nog aantrekkelijker te maken zijn er mogelijkheden om 360 graden foto’s en/of een video van je woning te laten maken. Daarna kan de woning gepubiceerd worden.

Uw huis moet er natuurlijk zo aantrekkelijk mogelijk bij bezichtigingen uitzien, daarom krijgt u van ons tips hoe u dit kan doen. Deze bezichtigingen doen we het liefst zonder de aanwezigheid van u als verkoper. Mocht u daar andere wensen over hebben is dit altijd bespreekbaar.

In het onderhandelingsproces wordt u te allen tijde op de hoogte gehouden van de vorderingen. Uw belang staat voorop! Mochten de onderhandelingen goed verlopen en de koop wordt gesloten, dan wordt er een voorlopig koopcontract opgesteld waarin de voorwaarden voor de definitieve koop worden opgenomen. Hierbij kunt u natuurlijk ook vertrouwen op de expertise van ABO Makelaars, wij zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld!

Wanneer aan alle gestelde voorwaarden wordt voldaan gaan we naar de notaris. De definitieve koop wordt daar gesloten…

Direct contact

Het woningaanbod van ABO Makelaars Peter de Vries