058-2138888
info@abomakelaars.nl
Facebook

Ons kantoor

ABO Makelaars Peter de Vries is een actief makelaarskantoor voor Leeuwarden en omstreken. Het kopen of verkopen van een huis is voor een koper vaak een emotionele gebeurtenis. Niet zelden komt het voor dat een koper “verliefd” wordt op een woning. Hij of zij is dan al gauw geneigd om een prijs te betalen welke gebaseerd is op emotie en niet op een objectieve waardebepaling.

Het verkopen van een huis is dus zeker ook een zakelijke en juridische gebeurtenis. ABO Makelaars Peter de Vries weten door een gedegen opleiding en vooral door ervaring van de hoed en de rand. Wij weten waar we op moeten letten, zijn goed in het voorlichten van onze klanten en zijn in staat om in te spelen op eventuele problemen en om deze op een goede en adequate manier op te lossen

Maak een afspraak voor een gesprek

ABO Makelaars Peter de Vries

Mr. P.J. Troelstraweg 47
8916AB Leeuwarden

Daarnaast kan ABO Makelaars Peter de Vries u helpen bij het zoeken van uw ideale woning. Daarbij letten wij niet alleen op het feit of de woning overeenkomt met uw wensen, maar ook op allerlei andere zaken: de waarde, de courantheid, staat van onderhoud, omgeving, eventuele sloop-/nieuwbouwplannen in de buurt welke de waarde van de woning kunnen beinvloeden.

Voor een gedegen advies bent u bij ABO Makelaars Peter de Vries aan het goede adres. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor.

Direct contact

Het woningaanbod van ABO Makelaars Peter de Vries