058-2138888
info@abomakelaars.nl
Facebook
Verkocht

Voorstreek 48 8911 JR Leeuwarden

Omschrijving

Unieke Beleggingskans in het Hart van Leeuwarden!

Bent u op zoek naar een solide investering met gegarandeerde opbrengsten? Zoek niet verder, want wij bieden u de kans om eigenaar te worden van een beleggingspand dat werkelijk alles heeft: locatie, rendement en zorgeloos beheer.

Kenmerken van dit prachtige beleggingspand:

Voorstreek 48, Leeuwarden

Dit pand is ideaal gelegen in het bruisende centrum van Leeuwarden, met direct uitzicht op de sfeervolle stadsgracht.
Het pand is verdeeld in 5 zelfstandige appartementen, elk met alle benodigde voorzieningen en verhuurd aan betrouwbare huurders. Dit zorgt voor een direct en stabiel rendement.
Alle appartementen zijn goed onderhouden en verkeren in goede staat, waardoor u als nieuwe eigenaar geen onverwachte kosten hoeft te verwachten.
Dit is waarom dit beleggingspand de ideale investering is:

Locatie, locatie, locatie: Gelegen in het hart van Leeuwarden, zijn alle voorzieningen, winkels en openbaar vervoer binnen handbereik. De prachtige stadsgracht zorgt voor een unieke sfeer en een blijvend aantrekkelijk uitzicht.

Directe inkomsten: Met alle appartementen momenteel verhuurd, kunt u direct genieten van een stabiele maandelijkse cashflow. De huidige huurcontracten zorgen voor gemoedsrust en financiƫle zekerheid.

Onderhoudsvriendelijk: Dit pand is goed onderhouden, wat betekent dat u geen grote renovaties of herstelwerkzaamheden hoeft te plannen. Dit bespaart u tijd en geld.

Waardepotentieel: Door de groeiende vraag naar woningen in het centrum van Leeuwarden, heeft dit beleggingspand ook aantrekkelijk potentieel voor waardestijging op de lange termijn.

Aarzel niet, dit is een kans die u niet wilt missen! Neem vandaag nog contact met ons op om meer informatie te ontvangen over dit uitstekende beleggingspand aan de Voorstreek nummer 48 in Leeuwarden. Met dit pand bent u verzekerd van een investering met solide rendement en een prachtige locatie.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
143 m²
Belegging oppervlakte
325 m²

Energie

Energielabel
E

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Leeuwarden B 5210
Oppervlakte
143 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
LWD00-B-5210
Bekijk alle kenmerken

Overige media