058-2138888
info@abomakelaars.nl
Facebook
Verhuurd

Tuinen 30 8911 KE Leeuwarden

Omschrijving

Unieke Winkel- of Kantoorruimte aan de Stadsgracht – Jouw Zakelijke Kans in de Binnenstad!

Dit is de gelegenheid waar je op hebt gewacht – een eigentijdse winkel- of kantoorruimte met een geweldige ligging aan de stadsgracht in het hart van de binnenstad. Met een eigen keuken en toilet, en een verkoopvloeroppervlakte van 36 m², biedt dit object eindeloze mogelijkheden voor jouw onderneming.

Kenmerken:

Centrale Locatie: Gelegen aan de stadsgracht, geniet je hier van een uitstekende zichtbaarheid en toegankelijkheid voor zowel locals als toeristen.
Eigen Voorzieningen: Met een eigen keuken en toilet hoef je je geen zorgen te maken over gedeelde ruimtes. Dit is jouw privé-plek om te werken of klanten te ontvangen.
Ruime Verkoopvloer: Met 36 m² aan verkoopvloeroppervlakte heb je genoeg ruimte om jouw winkel, showroom of kantoor naar wens in te richten.
Licht en Uitnodigend: Een groot raam aan voorzijde zorgt voor overvloedig natuurlijk licht en creëren een uitnodigende sfeer.
Kleinschalige Winkelruimte: Deze ruimte is perfect geschikt voor kleinschalige detailhandel, een boetiek, een kunstgalerie, of als een centrale uitvalsbasis voor je kantoor.

Deze ruimte is klaar om te worden aangepast aan jouw visie. Of je nu een winkel wilt openen, een kunstgalerie wilt runnen, of een efficiënte kantoorruimte nodig hebt, dit object biedt een veelzijdige en moderne omgeving om jouw bedrijf te laten groeien.

Voorschotbedrag voor gebruik van verwarming en water is €. 100,- per maand.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van het bruisende stadscentrum. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden van deze unieke ruimte!

Lees de volledige omschrijving

Contact

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Winkelruimte oppervlakte
45 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
36 m²
Winkelruimte units vanaf
3 m²
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's

Overige media