058-2138888
info@abomakelaars.nl
Facebook
Verhuurd

Oostergrachtswal 119 8921 AC Leeuwarden

Omschrijving

Fraai gelegen kantoor-, atelier-, winkel- of werkruimte aan de stadsgracht. Een karakteristiek pand, goed onderhouden en geschikt voor verschillende doeleinden. Hier kunt u zelfs werken en wonen combineren. Het object beschikt nog niet over douchefaciliteiten echter deze kunnen relatief eenvoudig gerealiseerd worden. Daarmee creëert u de mogelijkheid om te wonen op een fantastische locatie en zonder reistijd stapt u zo uw werkruimte in. Wie droomt daar nu niet van ?

Het pand beschikt over een royale tuin die zeker in het voorjaar en zomer een heerlijke plek is om even te genieten van de zon en de rust. Na een werkdag op zoek naar wat meer reuring ? Op enkele minuten lopen bent u zo in het centrum van de stad voor alle faciliteiten.

Uiteraard kan dit pand ook volledig voor werken worden gebruikt. Dan beschikt u over 135m2 werkruimte verdeeld over 2 etages.

De verhuurder is flexibel en wil meewerken met de huurder om de ruimte aan te passen aan de specifieke wens voor het creëren van een douchegelegenheid. Het is een prachtige kans voor iemand die op zoek is naar een flexibele en aantrekkelijke ruimte op een fantastische locatie.

We nemen u mee door het pand;

Entree, ontvangstruimte, hal met trapopgang naar verdieping. Ruime achterkamer (kantoorruimte c.q. behandelruimte) met zicht op de achtertuin. Uitbouw met keukenruimte met keukenopstelling en raam naar achtertuin. Portaal met CV-kast, achtertuin met achterom via schuurtje naar achtergelegen parkeerterrein.
1e Verdieping: overloop met toegang tot toilet + fonteintje. Ruime kamer aan voorzijde met glazen erker waardoor je veel lichtinval hebt en royale kamer aan achterzijde met deur naar droogplat.

– Vernieuwde HR CV -ketel
– Voldoende (betaald parkeerplaatsen) aan achterzijde pand

Beschikbaar per 1 april 2023 of in overleg eerder.

Huurovereenkomst
Op basis van standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM)

Huurtermijn

minimaal 2 jaar

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijzigingen van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.

Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatiekunnen geen rechten worden ontleend.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Kantoorruimte oppervlakte
135 m²
Kantoorruimte units vanaf
25 m²

Energie

Energielabel
D

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald en Blauwe zone parkeren
Bekijk alle kenmerken