058-2138888
info@abomakelaars.nl
Facebook
Verhuurd

Ceresweg 42 8938 BG Leeuwarden

Omschrijving

Prachtige bedrijfsruimte met kantoorruimte beschikbaar op het gewilde bedrijventerrein De Hemrik, met directe toegang tot open vaarwater. Deze ruimte heeft een indrukwekkend totaaloppervlak van 434 m², strategisch verdeeld over twee niveaus. De begane grond beslaat ca. 343 m² en omvat 220 m² aan praktische bedrijfsruimte en ca. 104 m² aan kantoorfaciliteiten met uitzicht over water. Bovendien biedt de bovenverdieping ca. 110 m² aan open bedrijfsruimte, wat extra mogelijkheden creëert voor uw bedrijfsactiviteiten.

De bouwaard en constructie van deze ruimte zijn van topklasse. Een duurzame staalconstructie gaat hand in hand met geïsoleerde gevelbeplating, wat resulteert in een uitstekende energie-efficiëntie. Het platte dak, betonnen vloer en kunststof kozijnen met isolerende beglazing benadrukken het moderne karakter van deze locatie. Bovendien is de ruimte uitgerust met een royale sectionaaldeur van 6 m breed en 6 m hoog, waardoor de toegang voor grote voertuigen en materiaal soepel verloopt.

Het comfort wordt niet over het hoofd gezien: zowel de bedrijfshal als het kantoor zijn voorzien van hoogwaardige verwarmingsoplossingen. De bedrijfshal profiteert van een indirecte gasgestookte gasheater, terwijl het kantoorgedeelte wordt verwarmd door middel van een CV-systeem met radiatoren en vloerverwarming.

Parkeren is een zorgeloze ervaring op uw eigen terrein, waardoor zowel uw medewerkers als bezoekers gemakkelijk toegang hebben tot de faciliteiten. Met de voordelen van een gunstige locatie op bedrijventerrein De Hemrik en de aantrekkelijke eigenschappen van deze ruimte, biedt dit een ideale omgeving voor uw bedrijf om te groeien en te bloeien. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

Huurprijs
€ 29.500,– per jaar excl. BTW.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Huurtermijn
5 + 5 jaar (afwijkende perioden in overleg bespreekbaar).

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijzigingen van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Per maand bij vooruitbetaling.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met BTW.

Energielabel
Het gehuurde beschikt over een energielabel B.

Bijzonderheden
Niet toegestaan is detailhandel (verkoop aan particulieren) en opslag van explosieve stoffen zonder toestemming van B&W van gemeente Leeuwarden, met boetebeding.

Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.160 m²
Bedrijfshal oppervlakte
434 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
104 m²
Terrein oppervlakte
1.160 m²

Energie

Energielabel
B

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Leeuwarden K 6754
Oppervlakte
1160 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
LWD00-K-6754
Bekijk alle kenmerken